RTEÜ Öğrencilerinden Afrin Harekatına 53. Gün Desteği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesine gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nın 53. günü Rize'nin il plaka kodu olunca Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri de Afrin'e destek mesajı içeren video hazırladı.

RTEÜ Öğrencilerinden Afrin Harekatına 53. Gün Desteği
13 Mart 2018 - 10:08

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatının 53. gününde Afrin'deki askerlerimiz için destek mesajı içeren video hazırladı. RTEÜ'de eğitim gören Türk ve yabancı öğrencilerin destek mesajlarının okunduğu video üniversitede eğitim gören yabancı uyruklu bir öğrencinin Bakara Süresi'nin 218. ayetini okumasıyla başlıyor ve devamında öğrencilerin destek içerikli mesajlarına yer veriliyor.

Videoda ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın da kısa bir konuşmasına yer verildi. Rektör Karaman konuşmasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak Zeytin Dalı Harekatını desteklediklerini ifade ederek, “Kimsesizlerin kimi, mazlumların umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan bir üniversite olarak, Peygamber ocağı Silahlı Kuvvetlerimizin bölgede güven ve istikrarı sağlamak için yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz. Öğrencilerimize de yapmış oldukları bu güzel ve anlamlı etkinlik dolayısıyla teşekkür ediyorum. Allah, ordumuza, Silahlı Kuvvetlerimizin ayağına taş değdirmesin.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum