RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Cüce 2018 Yılının Bilim İnsanı Ödülünü Kazandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Enerji Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Erdem Cüce, 2018 yılının bilim insanı ödülünü kazandı.

RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Cüce 2018 Yılının Bilim İnsanı Ödülünü Kazandı
26 Nisan 2019 - 14:20 - Güncelleme: 01 Mayıs 2019 - 08:08

2012 yılından itibaren Bilim Kahramanları Derneği’nce organize edilip, üç farklı üniversite rektörü ile 7 seçici kurul üyesi tarafından yürütülen ve başvuruların bilime katkı, bilimin yayılmasına katkı ve bilimin toplum yararına kullanılmasına katkı kategorileri üzerinden değerlendirildiği Yılın Bilim İnsanı Programında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öğretim Üyesi Dr. Erdem Cüce, 99 başvuru üzerinden ödül almaya hak kazanan 6 bilim insanından biri oldu.

Amacı, genç bilim insanlarına kamuoyu önünde teşekkür ederek gençleri yüreklendirmek, yeni araştırmalar için desteklemek ve toplumun tüm paydaşlarına bilimin birleştirici gücünü göstermek olan proje çerçevesinde ödül almaya hak kazanan bilim insanları için İstanbul Pera Müzesi’nde 2018 Genç Bilim İnsanı Ödül Töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törende RTEÜ'lü Öğretim Üyesi Dr. Erdem Cüce ödülünü aldı.

rteulu-ogretim-uyesi-erdem-cuce-2018-yilinin-bilim-insani-odulunu-kazandi.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum