Rize TSO'da KOSGEB Semineri Düzenlendi

Rize Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB İşbirliğinde “2019 Yılı Yeni Girişimci ve KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Rize TSO'da KOSGEB Semineri Düzenlendi
09 Şubat 2019 - 15:04

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Toplantı Salonunda düzenlenen programın başlangıcında RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Karamehmetoğlu, “KOSGEB bildiğiniz gibi yeni girişimcilerimize, KOBİ’lerimize uzun yıllardır destek vermekte ve verdiği desteklere devam etmektedir. Bu çerçevede KOSGEB uzmanlarımız bugün yapılacak olan bilgilendirme semineri ile 2019 yılı içerisinde verecekleri destek kalemlerini bizimle paylaşacaklar. Bu desteklerin ilimiz için hayırlı olmasını, KOBİ’lerimizin ve KOBİ adaylarımızın bu desteklerden en iyi şekilde faydalanmasını temenni ediyorum.” dedi.

Karamehmetoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ayrıca KOSGEB ile Odamız arasında imzalamış olduğumuz mentörlük protokolü ile orta-yüksek ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve KOSGEB tarafından ileri girişimci programı kapsamında desteklenen işletmelere mentörlük hizmeti verilecektir. Burada, işletmelerin faaliyetlerinin, vizyonlarının gelişmesine yönelik, tavsiye ve yönlendirmelerle tecrübe paylaşımı esas olacaktır. Mentörlük protokolümüzün tüm işletmelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

saban-aziz-karamehmetoglu-009.jpg

KOSGEB Rize İl Müdürü Celil Kürşat Dereci, yaptığı konuşmada, RTSO ve KOSGEB arasından imzalanan Mentörlük Protokolü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dereci, mentörlüğün tecrübeli firmaların veya alanında uzman kişilerin yeni girişimci KOBİ’lere ağabeylik yapması, tecrübe paylaşımında bulunması ve yol göstermesi olduğunu ifade etti.

celil-kursat-dereci.jpg

Dereci’nin konuşmasının ardından bilgilendirme seminerine geçildi. İl Müdürü Celil Kürşat Dereci, KOSGEB Uzmanı Kasım Baylar ve İbrahim Pala ile birlikte katılımcıları 2019 yılı yeni girişimci destekleri ile güncel KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirdi. Bilgilendirme Semineri katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

rize-tso’da-kosgeb-semineri-duzenlendi.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-ile-kosgeb-isbirliginde-“2019-yili-yeni-girisimci-ve-kosgeb-destekleri-bilgilendirme-semineri”-duzenlendi.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum