Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi 8. Dönem Mezunlarını Verdi

Rize Valisi Kemal Çeber, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde 8. Dönem mezunu öğrenciler için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi 8. Dönem Mezunlarını Verdi
23 Nisan 2019 - 10:05 - Güncelleme: 24 Nisan 2019 - 08:21

Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde 3 yıllık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 20 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcısı Abdullah Şen ve Ahmet Dalkıran, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

rize-muftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi.jpg

Tören esnasında yaptığı konuşmada ‘İhtisas Fakültesinin’ Rize’de bulunmasının önemine değinen Vali Çeber, “Burada kurs gören arkadaşlarımızın çok kaliteli, bir o kadarda zor bir eğitim aldıklarını biliyoruz. Bu eğitimi alırken de ciddi bir fedakârlık gösterdiklerinin de farkındayız. Burada kendini geliştiren bu kardeşlerimiz sayesinde İslam dini daha iyi anlaşılacak ve anlatılacaktır. Bu yüzden Rize halkı ve bizler bu kurumlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm mezun olan arkadaşlar artık daha büyük bir sorumluluk içerisinde olduklarının bilincindeler. Bu bilinçle yollarına devam ederek görevlerini başarı ile yerine getireceklerine inanıyoruz. Mezun arkadaşları tekrar tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum. ” şeklinde konuştu.

muftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(1).jpgmuftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(7).jpgmuftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(6).jpgmuftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(3).jpgmuftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(4).jpgmuftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(5).jpgmuftu-yusuf-karali-dini-yuksek-ihtisas-merkezi-8.-donem-mezunlarini-verdi-(2).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum