Rize heyeti Düzce'den sonra Sakarya'ya geçti

Rize valisi Ersin Yazıcı ve beraberindeki Rize heyeti, Sakarya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Rize heyeti Düzce'den sonra Sakarya'ya geçti
25 Kasım 2015 - 13:31

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya giden Rize heyetini Büyükşehir’de ağırladı. Görüşmede Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Kahraman, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Rize’den gelen diğer misafirler yer aldı. 

sakarya.jpg

Sakarya’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Rize Valisi Yazıcı, “Düzce, Sakarya ve Kocaeli şehirlerimize işbirliğinin gelişmesi adına ziyaretlerde bulunuyoruz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği ziyaretlerimizde şehir yöneticilerimizle tecrübe paylaşımında bulunuyoruz. Sakarya ziyaretimizde de gördük ki; Büyükşehir Belediyemiz oldukça dikkat çeken yatırımları şehre kazandırmış. İşbirliğimizin daha da güçlenmesi en büyük arzumuzdur” diye konuştu.
Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde tüm STK temsilcilerimizle her zaman işbirliği içerisindeyiz. Üniversitemiz ve STK’larımız ile şehrimiz için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Diyalog bizim için çok önemli. Bu anlamda Sakarya’nın tüm paydaşları ile ciddi bir uyum yakaladığını ifade edebilirim. Şehrin geleceğini ilgilendiren her bir yapıcı öneriye açığız. Ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Önümüzdeki süreçte işbirliğimizi daha da güçlendirmeye hazırız” diye konuştu. Ziyaretin devamında şehir ile ilgili misafir heyete bilgiler veren Toçoğlu, Sakarya’nın kardeşlik coğrafyası olduğu vurgusunda bulunarak, “Sakarya’da farklı kültürden hemşerilerimiz ile Dünya’ya örnek olacak bir kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Şehrimizde hemşerilerimiz kardeşlik ve huzur ortamında hayatlarını sürdürmektedir. Sakarya yer altı ve üstü zenginliklerinin yanında kültürel bir zenginliğe ve çeşitliliğe sahiptir. Şehrimizde kardeşlik ve huzur ortamının devam etmesi için yerel yönetimler olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum