Rize'de Polis Ekiplerinden 40 Öğrenciye Eğitim

Rize İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı polis ekipleri tarafınca, il merkezindeki Çay İlkokulu'nda eğitim-öğretim gören öğrencilere eğitim verildi.

Rize'de Polis Ekiplerinden 40 Öğrenciye Eğitim
21 Şubat 2019 - 13:07

Rize Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri tarafınca, il genelindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik verilen bilinçlendirme eğitimleri sürdürülüyor. Polis ekipleri bu kez Çay İlkokulu'nda öğrencileri asayiş konuları ile trafik eğitimi konularında bilgilendirdi.

İl genelindeki okullarda eğitim-öğretim gören öğrencilere ulaşıp bilgilendirme çalışması yürüten Rize İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri; yabancı şahıslara karşı yapmaları gereken davranışlar, fiziksel ve sözlü olarak istenmeyen davranışlara karşı yapılması gerekenler, güvenlik ve temel trafik bilgisi hakkında bilgilendirdi.

40 öğrenciye, sınıf ortamında görsel ve uygulamalı olarak verilen eğitim sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

cay-ilkokulunda-ogrenim-goren-40-ogrenciye-yabanci-sahislara-karsi-yapmalari-gereken-davranislar-anlatildi-(1).jpgcay-ilkokulunda-ogrenim-goren-40-ogrenciye-yabanci-sahislara-karsi-yapmalari-gereken-davranislar-anlatildi-(2).jpgcay-ilkokulunda-ogrenim-goren-40-ogrenciye-yabanci-sahislara-karsi-yapmalari-gereken-davranislar-anlatildi-(3).jpgcay-ilkokulunda-ogrenim-goren-40-ogrenciye-yabanci-sahislara-karsi-yapmalari-gereken-davranislar-anlatildi-(4).jpgcay-ilkokulunda-ogrenim-goren-40-ogrenciye-yabanci-sahislara-karsi-yapmalari-gereken-davranislar-anlatildi-(5).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum