Rize'de HEM Kuaför Kursundan Köydeki Çocuklara Ücretsiz Hizmet

İyidere Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde uygulanmaya başlanılan “İyidere Üretiyor Projesi” kapsamında Halk Eğitimi bünyesinde açılan Kuaför Kursu, köy okullarını gezerek öğrencilerin kuaför ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyor.

Rize'de HEM Kuaför Kursundan Köydeki Çocuklara Ücretsiz Hizmet
08 Mart 2019 - 15:07

İyidere Kaymakamı Orhan Altun’un himayelerinde geliştirilen ve İyidere Halk Eğitimi Merkezince ilçe sınırları içinde uygulanan “İyidere Üretiyor Projesi” kapsamında kuaför kursu hocaları ve öğrencileri haftada bir gün kurs faaliyetini köy okullarında gerçekleştirerek; öğrencilerin kuaför ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyor.

İyidere Kaymakamı Orhan Altun, ilçedeki tüm kurumların işbirliği ve özveri içerisinde çalışması amacıyla kaymakamlık olarak kurumlara gerekli desteğin sağlanması için çalıştıklarını ifade etti.

İyidere Halk Eğitimi Müdürü Bülent Akbulut ise açıklamasında “’İyidere Üretiyor Projesinin’ uygulanışında bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Orhan Altun Beyefendiye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Mete’ye ve köy okullarımızı özverili bir şeklide ziyaret ederek emek sarf eden kuaför kursu hocamız Feride Okutan’a ve kursiyerlerimize teşekkür ederim” dedi.

iyidere-uretiyor-projesi-(2).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(4).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(5).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(8).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(9).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(1).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(7).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(3).jpgiyidere-uretiyor-projesi-(6).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum