Rize'de Ardeşen Finali

Bugün Rize'de Oynanan U12 Finalin'de Ardeşenspor ile Pirinçlikspor Derepazarı Stadında Karşılaştı Pirinçlikspor'u 2-1 Yenerek Namağlup Lig Şampiyonu Olmuştur.

Rize'de Ardeşen Finali
11 Temmuz 2019 - 21:35 - Güncelleme: 12 Temmuz 2019 - 15:51

Bugün Rize'de Oynanan U12 Finalin'de Ardeşenspor ile Pirinçlikspor Derepazarı Stadında Karşılaştı Pirinçlikspor'u 2-1 Yenerek Namağlup Lig Şampiyonu Olmuştur.

Dün Oynan Yarı Final Müsabakalarında Galip Gelen İki Ardeşen Takımı Rakiplerini Mağlup Ederek Bugün Oynadıkları Final Müsabakasında Karşı Karşıya Geldiler Maçın Başından Sonuna Heycan Dolu Geçen Maçta Gülen Taraf Ardeşenspor U12 Takımı Oldu.

Ardeşenspor Kulübü Başkanı Mahir Çırakoğlu '' Bize Bu Onuru Yaşatan Hocalarımız İsmail KUTANİS , Erkan GENCER ve Selim KABAOĞLU'na ve Minik Atmacalarımıza Teşekkür Eder Başarılarının Devamını Dileriz..
Alt Yapıda Bölgenin Lokomotifi Olduğumuzu Tüm Branşlarda Ispatlayan Ardeşenspor bu Şampıyonluğu Merhum Efsane Başkanımız Mehmet Çırakoğlu'na Armağan Ettiler..
Çoçuklarımıza Yatırımımız Karşılıksız Devam Edecektir..
HERŞEY ARDEŞEN'İN ÇOCUKLARI İÇİN GELECEKLERİ İÇİN..
Biz Birlikte Ardeşeniz... ''dedi

Alt Yapıda Rize'nin Lokomotifi Olan Ardeşenspor Bir Çok Süper Lig Takımına Futbolcu Göndererek Adından Söz Ettirmeye Başladı.. Bölge Futbolunda Örnek Teşkil Eden Ardeşenspor Tüm Grublardada Üstün Başarılar Elde Ediyor..
 
Lazhaber53 Ailesi Olarak Ardeşenspor'un Gençlere Verdiği Önem ve Yatırımlardan Ötürü Tebrik Eder Başarılar Dileriz..                                                                                                                                                                                                                                                                          




YORUMLAR

  • 0 Yorum