REAH Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, İstifa Etti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, görevinden istifa etti. Türüt, öğretim üyesi doktor olarak hastanedeki görevine devam edecek.

REAH Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, İstifa Etti
05 Mart 2019 - 14:13

2011 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü için görevinden istifa eden Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi (REAH) Başhekimi Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın yerine başhekimliğe atanan Prof. Dr. Hasan Türüt, başhekimlik görevinden istifa etti. Türüt'ün istifası Rize'de büyük üzüntüye neden olurken istifa haberi kentte şok etkisi yarattı.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Türüt'ün başhekimlik görevinden ayrıldığını doğrulayarak, başhekimliğe atama yapılıncaya kadar başhekimlik görevini İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demiral'ın vekaleten yürüteceğini söyledi.

Bugün itibariyle Tıp Fakültesi ile Eğitim Araştırma Hastanesindeki öğretim üyeliği ve doktorluk görevine devam eden Türüt'ün ilerleyen günlerde bu görevlerine de devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum