Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Göreve Başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2019 yaz kararnamesiyle Çorum Cumhuriyet Savcısı Sami Kılıç Pazar Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlendirildi.

Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Göreve Başladı
10 Ekim 2019 - 11:57

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2019 yaz kararnamesiyle Rize İli Pazar İlçesi Cumhuriyet Başsavcısı değişti. Bu doğrultuda Ardeşeninsesi ve Matbaası İmtiyaz sahibi Ahmet Özcan ve Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı, aynı zamanda Ardeşen Belediye Başkanı Basın Danışmanı Salih Navdar yeni atanan Başsavcı Sami Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 2017 yılı kararnamesiyle Sivas Cumhuriyet Savcılığından Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Emre Tunay, Ağrı ilinin Doğubayazıt ilçe Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Başsavcı Tunay’ın Pazar Hakimi eşi Gülsem Tunay da Doğubayazıt Hâkimliğine atandı.
Tunay’dan boşan Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına Çorum Cumhuriyet Savcısı Sami Kılıç atanırken, Kılıç’ın Çorum Hâkimi eşi Özlem Kılıç da Pazar Hâkimliğine atandı.
 
Sami Kılıç Kimdir?
Aslen Samsun Ladik'li olan Başsavcı Kılıç bundan önce Konya Cumhuriyet savcılığı, Hakkari Yüksek Ova Cumhuriyet Savcılığı ve Çorum Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulundu. Kılıç; Evli ve 1 çocuk babasıdır.
 
Bizde Ardeşeninsesi Gazetesi olarak Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza yeni göreviyle ilgili hayırlı olsun der, başarılar dileriz.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum