Ozan Solak Pazarspor'a Döndü

Pazarspor alt yapısından yetişip profesyonel olan Ozan Solak 7 yıl sonra yeniden Pazarspor’da.

Ozan Solak Pazarspor'a Döndü
09 Ağustos 2015 - 12:46 - Güncelleme: 11 Ağustos 2015 - 16:29

 

Adanaspor, Siirtspor, Sarıyer, Tarsus İdmanyurdu, Çankırıspor, Diyarbakır BŞB ve Altay takımlarının formasını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu ile yeniden anlaşmaya varıldı. 3. Lig’de 45, 2. Lig’de 223 müsabakada forma giyen oyuncu 1986 doğumlu.

ozan2.jpg

Ozan Solak, yıllar sonra yeniden yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyleyerek, “Pazarspor’dan bana teklif geldiğinde kabul etmeme gibi bir lüksüm yoktu. Pazarspor’a hizmete her zaman hazırız ve çağırıldığımızda seve seve geliriz. Yeniden Mavi Beyaz formayı giymemi sağlayan yöneticilerimize ve büyüklerimize teşekkür ederim. Edindiğim tecrübeleri genç arkadaşlarımıza ve takıma aktararak hocalarımızın idaresinde başarılı bir sezon geçirmek için çalışacağız. Taraftarımızın ve camianın desteği ile inşallah Pazarspor’u hedeflerine ulaştırıp güzel bir sezon geçiririz” dedi.

ozan1.jpg

Pazarspor Mali İşler As Başkanı Mustafa Atar da transferle ilgili yaptığı açıklamada, ”Yeni sezon hazırlıkları ile beraber transferler de devam ediyor. Bu anlamda alt yapımızdan yetişen ve yıllarca bir çok köklü kulüpte tecrübe kazanan Ozan Solak’ı kadromuza dahil ettik. Tecrübesi ile hem gençlere hem de takıma önemli katkılar yapacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum