Okullar AEEE Toplayarak Sürdürülebilir Çevre Bilincini Aşılayacak.

Yurt genelinde TÜBİSAD Belediyelerle birlikte bağlattığı Atık Elektrik ve Elektronik Eşya Toplama kampanyasına Ardeşen Belediyesinden Tam destek

Okullar AEEE Toplayarak Sürdürülebilir Çevre Bilincini Aşılayacak.
13 Eylül 2019 - 10:38

E- Atık Kahramanı Olmaya Hazır Mısın, konu başlığıyla servis edilen broşürler Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin, AEEE'leri diğer atıklardan ayrı biriktirilmesi ve sürdürülebilir çevre bilincinin oluşturulmasına yönlendirirken, kendi aralarında da tatlı bir rekabet yaratma amacıyla çeşitli hediyeler verilecek.



Bu kapsamda, Min. 500kg e-atık teslim etmek ve Okul mevcudunun en az %40'ının ankete katılımı sağlanmalı.

Ödüller:

Okullara, Katılım Teşekkür Belgesi, Hoparlör, Yazıcı ve Laptop.

Öğrencilere, Sürpriz Hediyeler.



Konuyla ilgili Ardeşen Belediye Başkanlığından bir duyuru yapıldı.

Bu kapsamda; TÜBİSAD Yetkilendirilmiş Kuruluşu farkındalık çalışmaları kapsamında anlaşmalı Belediyelerle her yıl düzenlenen "Öğrenci AEEE Topluyor!" kapsamında 2019 - 2020 eğitim öğretim döneminde de gerçekleştirilecek. Kampanya, Anaokullarını, İlkokulları, Ortaokulları ve Liseleri kapsamaktadır.

Kampanya ile iyi bir toplum yapı taşı olan öğrencilerde, AEEE'lerini diğer atıklardan ayrı biriktirilmesi ve sürdürülebilir çevre bilincinin oluşturulması amaçlanmaktadır.

Belediyemizin ve TÜBİSAD ortak yürüttüğü kampanyaya katılım sağlamak isteyen okulların  www.basvuru.org. tr adresinde bulunan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

 

Ardeşen Belediye Başkanlığı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum