Müftü İsmail Yalçın: Türkiye'nin En Gözde İlinde Bulunmaktan Dolayı Sevinçliyim

Yusuf Doğan’dan boşalan Rize Müftülüğüne Geçen ay Rize Müftüsü olarak atanan Müftü İsmail Yalçın’a tebrik ziyaretleri durmadan devam ediyor.

Müftü İsmail Yalçın: Türkiye'nin En Gözde İlinde Bulunmaktan Dolayı Sevinçliyim
08 Ekim 2015 - 12:23

RİZE TABİAT VE DOĞASIYLA BİR CENNET

Rizevizyon  olarak tebrik ziyaretinde bulunduğumuz Müftü İsmail Yalçın ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, internet sitemize önemli açıklamalar da bulundu.

Müftü  İsmail Yalçın: Rize’ye atandığım için çok mutlu ve sevinçliyim. Rize Çok değerli Devlet adamları alimler Hocalar yetiştiren bir il, onun için çok şanslıyım.

Rize’de bulunmaktan şeref duyurum Rize doğa olarak bir cennet buraların kıymetini bilmeliyiz.

Rize Türkiye’de sevilen sayılan gözde bir il, Rize’mizde bulunmaktan oldukça mutluyum. Tabi ki  iklim olarak bizim yaşadığımız yerler uygun değil ama, Canabu  Allah tabiat olarak bu dağları ovaları dizayn etmiş bu taraftan ’da Rizeliler yine şanslı. Bunun değerini kıymetin bilmek lazım, İnsanlar bu güzellikleri gördüğü zaman Allah’u  telanın ne kadar kudretli yaratıcı  olduğunu kainatı bu şekilde dizayn ettiğini insanların emrine sunduğunu bilmemiz lazım . Onun için bizde Rize ye gelmemizden dolayı müteşekkiliz.

Türkiye’nin hiçbir yerinde görmediğim sevgi ve muhabbeti burada gördüm ilgiyle  karşılandım  1 aydan beri ziyaretçi akınına uğradım dışarı dahi çıkamadım inanın kitap bile okuyamadım, şuana kadar  Sabah tan akşama kadar  misafirler gönül insanlarıyla birlikteyiz, Gönül gönülle konuşur.

Onun için o taraftan da şanslıyım, inşallah burada kur an kursları 4-6 yaşlarında çocukların  eğitimi için kreşler yeni kur an kursları ve bölge kur an kurslarının açılması  için gayret edeceğiz ,Yusuf Doğan hocamızdan devraldığımız hayır işlerini daha da ileriye taşımak için gayret edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Rize’ye Müftü olarak atanan İsmail Yalçın Hocamızı Rizevizyon ailesi olarak tebrik ediyor, yapacağı hayırlı güzel işlerden dolayı kendisine başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum