MHP'nin Çayeli Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada MHP’nin Çayeli Belediye Başkan Adayının İsmail Hakkı Çiftçi olduğu belirtildi.

MHP'nin Çayeli Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi Oldu
22 Ocak 2019 - 12:08

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler dolayısıyla belediye başkan adaylarını belirleme sürecinin son aşamasına geldiklerini dile getirerek “Rize’de her ilçemizin, her beldemizin hizmetine talibiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Adaylık sürecinde sona yaklaştık. Her ilçemizin adayı bellidir ve sırayla açıklıyoruz. Rize Merkez’de Cumhur İttifakının adayı olan Rahmi Metin’i destekleyeceğiz. Derepazarı, İkizdere, İyidere, Hemşin, Pazar, Çamlıhemşin, Güneysu, Fındıklı ve son olarak Ardeşen Adayımız sayın Av. Remzi Kutanoğlu beyefendiyi açıkladık. Şimdi ise sıra Çayeli ilçemize geldi. Çayeli’nde adayımız ilçenin refahı, huzuru ve daha iyi bir hizmet alamsı için İsmail Hakkı Çiftçi  beyefendidir. İnanıyorum ki kendisi Çayeli ilçesi için çok faydalı olacak, hizmet için elinden geleni yapacaktır” dedi.
 
MHP’nin 31 Mart seçimleri için Rize’de diğer belirlediği ilçe belediye başkan adayları şöyle: Derepazarı Selim Metin, İkizdere Hakan Karagöz, İyidere Osman Mete, Hemşin Muhammet Sağlam, Pazar Gülşah Bilaloğlu, Çamlıhemşin Eyüphan Zararsız, Güneysu Kazım Kara, Fındıklı Levent Keskin ve Ardeşen Av. Remzi Kutanoğlu, Çayeli İlçesi’nde ise İsmail Hakkı Çiftçi.

mhp-cayeli-belediye-baskan-adayi-ismail-hakki-ciftci.jpg


YORUMLAR

  • 0 Yorum