Merkez Fatih İlkokulunun Bir Kucakta Sen Aç Projesi Ziyaretleri Sürüyor

Merkez Fatih İlkokulu' nun başlattığı "Bir Kucakta Sen Aç" E-twining Projesi kapsamında Yabancı uyruklu öğrencilerin de her türlü eğitim öğretim faaliyetlerini paydaşları ile eşit şartlarda faydalanmaları sağlanacak.

Merkez Fatih İlkokulunun Bir Kucakta Sen Aç Projesi Ziyaretleri Sürüyor
05 Aralık 2019 - 12:30

"Bir Kucakta Sen Aç" projesi kapsamında Okul Müdürü Metin Hacıoğlu, Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Sevil Tutan ve öğrenciler ; İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya Makamında ziyaret edilerek Proje hakkında bilgi verildi. 

Dezavantajlı yabancı uyruklu öğrencilerin başarı duygusunu tatma, eşit öğrenim ortamına ulaşabilme, okul sevgisini aşılama gibi kazanımlar amaçlanan proje kapsamında; öğrenciler facebook, whastup , twitter, twinspace , instagram gibi iletişim ağlarını sıklıkla kullanmayı öğrenecek. Proje sonunda öğrenciler bir çok web aracını kullanmayı öğrenmiş ve başarı duygusunu yaşamış olacak.
 

Kaymakam Alibeyoğlu' na proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Metin Hacıoğlu, projede dezavantajlı yabancı uyruklu öğrencilerin başarı duygusunu tatma, eşit öğrenim ortamına ulaşabilme, okul sevgisini aşılama gibi kazanımlar amaçlandığını söyledi. Kaymakam Alibeyoğlu kendilerine her türlü desteğin verileceğini söyleyerek başarılar diledi.
 
Başkan Avni Kahya Ziyaretle ilgili şunları kaydetti; "Bir Kucakta Sen Aç" projesi kapsamında Merkez Fatih İlkokulu Müdürümüz  Metin HACIOĞLU, Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmenimiz Sevil Tutanve öğrencilerimizi misafir ettik.
Yabancı uyruklu öğrencilerin  her türlü eğitim öğretim faaliyetlerini  paydaşları ile eşit şartlarda faydalanmalarını sağlamak amaçlı uygulanan projenin faydalı olmasını temenni ederken, öğrencilerimize de eğitim öğretim hayatları boyunca başarılar dilerim." Diye konuştu.
 
Okul Müdürü Metin Hacıoğlu Proje hakkında şunları kaydetti; ”Bir Kucak da Sen Aç” projesi kapsamında hedeflenen; Yabancı Uyruklu öğrencilerin  her türlü eğitim öğretim faaliyetlerini  paydaşları ile eşit şartlarda faydalanmalarını sağlamak. Öğrenciler facebook, whastup , twitter, twinspace , instagram gibi iletişim ağlarını sıklıkla kullanmayı öğrenecek. Proje sonunda öğrenciler bir çok web aracını kullanmayı öğrenmiş ve başarı duygusunu yaşamış olacaklar." Diye konuştu.
 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum