Melih Gökçek ile Rizeli Başkan Yılmaz Kapıştı !

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Rizeli Halil İbrahim Yılmaz’ı hedef alan iddialarda bulundu.Yılmaz'ın Gökçek'e cevabı sert oldu.

Melih Gökçek ile Rizeli Başkan Yılmaz Kapıştı !
16 Kasım 2020 - 11:08

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek ile Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz arasında söz düellosu yaşanıyor.

Gökçek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde rakibi olan ve belediye başkanlığını kaybettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden ATO Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı hedef alarak sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Gökçek, ilk olarak, “CHP’liler Ankara Büyükşehir’de işlerini yaptıramıyorlarmış… Mansur Yavaş genelde (Kılıçdaroğlu ve birkaç CHP’li hariç) CHP’lileri muhatap almıyormuş. Size çözüm sunayım Sevgili CHP’liler. Halil İbrahim Yılmaz’a müracaat edin. Belediye de Mansur’un yapamadığını o yapar.” İddiasında bulunan bir twit attı.

Yılmaz'dan Gökçek'e Sert Tepki: Sen de yaşlandın yalanların da yaşlandı. Allah sana bir yüz vermiş, sen ısrarla ikincisinin peşindesin

Halil İbrahim Yılmaz bu twite sert bir şekilde karşılık vererek; “70 yılı devirdin, sen de yaşlandın, yalanların da yaşlandı. Allah sana bir yüz vermiş, sen ısrarla ikincisinin peşindesin. Seni ciddiye alamadığım için bazen üzülmüyor değilim. İnsan tecrübe ettiği davranışı tekrarlarmış. Yalan söylemek dâhil.” dedi.

Bunun üzerine Gökçek; önce Halil İbrahim Yılmaz’ın Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın yerine geçmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştüğünü ifade ederek, “Gürsel haberin olsun. Halil İbrahim Rıfat’la konuşmuş. Bir bahaneyle seni başkandan uzaklaştırıp kendi senin yerine oturacakmış. Mansur’un tam desteği arkasında. Şimdi sana diyecekler ki; ‘Yok böyle bir şey, Melih ortalığı karıştırmak için söylüyor’ boşa düşme, bi araştır be…” twitini attı ardından Yılmaz’ı hedef alan diğer twitlerine devam etti.

Gökçek’in Yılmaz’ı hedef alan gece yarısı attığı diğer twitleri şöyle: “Daha yeni başladık… Tencerenin kapağını yeni açıyoruz… Bakalım içinden neler çıkacak…. Artık sana rahat uyku yok… Sana akıl verenlerin gücü yetecek mi bakalım… Sonunda yurt dışı seyahat düşünür müsün göreceğiz inşallah.

Kılıçdaroğlu’na gidersin CHP’lisin. AK Partililere gelir AK Partiliyim dersin… İYİ Partililere gider İYİ Partiliyim dersin. BBP’lilere gider BBP’liyim dersin. Mansur’a gider ‘Boşver hepsini idare ediyorum’ dersin. Sen nesin ya? Hadi açıkla herkes bilsin.

Benim tweetten sonra hemen Yüksel Arslan’ı arayıp; ‘Bu Melih beni mahvetti, şimdi ATO’da Gürsel bana takar, Melih’in dediklerine inanır, ne yapmam lazım Yüksel?’ diye sormuşsun… Demek ki aklın ya gezmeye gitti, ya takıldı. Sen beni ara, ben aklı veririm.

Senin işini ve gelirini kamuoyu merak ediyor. Lütfen açıklar mısın? Sen ne iş yapıp nereden para kazanıyorsun? Ufak bir açıklama, hakkındaki bütün soruları bir anda ortadan kaldıracak. Lütfen açıklar mısın?

Bir soru daha.. Belediye de senin mi sözün daha çok geçer, Mansur Yavaş’ın mı? Belediye de bir numaralı kişi olduğun iddiaları var. Belediye de resmi görevin olmadığı hale, atamalarda ne dersen o oluyormuş, doğru mu? Doğruysa bu gücün nerden geliyor?

Ama bir hususu takdir etmeden geçemeyeceğim… Ankara’da Mansur Yavaş’a % 34 oy veren CHP’nin gücü, senin bir oyunun gücüne yetmiyor… CHP ABB’de zurnanın son deliği bile olamazken, senin bir üflemenle genel müdürler yerinden gidiyor, bravo gücüne.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum