Kızıltepeliler'den ÇAYKUR Tanıtım Aracına Büyük İlgi

Mardin'in Kızıltepe ilçesine tanıtım amacıyla giden Çay-Kur Gezici TIRına ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Kızıltepeliler'den ÇAYKUR Tanıtım Aracına Büyük İlgi
18 Şubat 2019 - 12:07

Bölgede tanıtım amaçlı il-ilçe merkezlerinde halka çay ikramında bulunan ÇAYKUR TIRı Mardin ili Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet meydanında vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kaçak çay içiminin yoğun olduğu bölgede çay tanıtımında bulunan ÇAYKUR, sağlıklı çay içimi için katıksız Rize çayını tanıtmak amacıyla bölgede gezici TIR aracında açtıkları stand ile hem çay çeşitlerini tanıtıyor hemde çay ikramında bulunuyor.

Mardin-Kızıltepe ÇAYKUR Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar’ın talep ve girişimleri sonucu ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim'in talimatları doğrultusunda ÇAYKUR Bölge Müdürü Ali Satı tarafından Kızıltepe Cumhuriyet alanında Folklor ekibinin de katılımı ile teşhir reyonu açılarak vatandaşlara ÇAYKUR çayı ikram edilerek tanıtımı yapıldı. Tanıtım amacıyla ilçeye gelen Bölge müdürü Ali Satı, Dernek başkanı Çınar ile birlikte misafirleri birlikte karşılayıp ağırlarken standı STK, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar ziyaret etti.

Mardin-Kızıltepe ÇAYKUR Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar tarafından Bölge Müdürü Ali Sati'ye bir teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminde standı ziyarete eden Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç da hazır bulundu.

kiziltepelilerden-caykur-tanitim-aracina-buyuk-ilgi.jpgkiziltepelilerden-caykur-tanitim-aracina-buyuk-ilgi-(3).jpgkiziltepelilerden-caykur-tanitim-aracina-buyuk-ilgi-(2).jpgkiziltepelilerden-caykur-tanitim-aracina-buyuk-ilgi-(5).jpgkiziltepelilerden-caykur-tanitim-aracina-buyuk-ilgi-(6).jpgkiziltepelilerden-caykur-tanitim-aracina-buyuk-ilgi-(4).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum