Karal'dan 75.9 Teşekkürü

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 1 Kasım’daki desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretlerini Rize merkezdeki esnafları ziyaret ederek sürdürdü.

Karal'dan 75.9 Teşekkürü
07 Kasım 2015 - 13:17

1 Kasım seçimlerinde yüzde 75.9 oy oranıyla rekor kıran Rize’de, Ak Parti'den 3. kez Milletvekili seçilen Hasan Karal, teşekkür turlarına devam ediyor. İlçe teşekkürlerinin ardından Rize merkezdeki esnafları ziyaret eden Karal, 1 Kasımda verdikleri güçlü destekten dolayı hemşehrilerine teşekkür etti.

image-253.jpeg

Esnaflar ise seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da kendilerinin ziyaret edilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Rize’ye yakışan bir sonucun elde edildiğini vurguladılar.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise yaptığı açıklamada, AK Parti kadroları olarak sürekli sahada ve vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hemşehrileriyle birlikte olacaklarını ifade ederek, "Seçimden sonra ilçe teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.  Dünde mazbatalarımızı aldık. Bugünde esnafımızı ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklen dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti kadroları olarak bu güçlü desteğin hakkını vermek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Tuzcuoğlu Memiş Ağa Parkında TÜFAD Rize Şubesinin düzenlemiş olduğu “Geçmişten günümüze futbol”   adlı resim sergisinin açılışını yaptı.

image-257.jpeg

image-256.jpeg

image-254.jpeg

YORUMLAR

  • 0 Yorum