Çilek, Güney Afrika'da İlk Mağazasını Açtı

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Çilek: "2023 yılında tüm dünyada 1.100 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz"

Çilek, Güney Afrika'da İlk Mağazasını Açtı
08 Mayıs 2014 - 07:20

Çilek Mobilya, Güney Afrika'nın Durban şehrinde ilk mağazasını açtı.

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, tasarlayıp, ürettiği şık ve eğlenceli Bebek, çocuk ve genç mobilyaları ile dünyada 3 milyondan fazla eve giren Çilek, bu kez Güney Afrika Durban'da ilk satış noktasını hizmete sundu. 

Dünyadaki mağazalaşmasına Afrika'nın en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Durban Vause Road Overport'ta açtığı satış noktasıyla devam eden Çilek, özgün oda takımları ve birbirinden eğlenceli aksesuarlardan oluşan tüm Çilek ürünlerini Güney Afrikalı çocuklarla buluşturdu.  

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme stratejisiyle çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Çilek, Güney Afrika'da önemli bir potansiyelin olduğunu belirterek, buradaki fırsatları iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, bu pazara önem verdiklerini ifade etti.

Önümüzdeki dönemde Johennesburg ve Capetown'da da mağaza açmayı planladıklarını belirten Çilek, 2023 yılında tüm dünyada 1.100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. - İstanbul

YORUMLAR

  • 0 Yorum