Hayati Yazıcı Kalkandere OSB'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren iş adamları ve sanayicilerle bir araya geldi.

Hayati Yazıcı Kalkandere OSB'de
15 Mart 2019 - 10:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, beraberinde AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte sanayi bölgesinde gerçekleştirilen toplantıda çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tamamlandığında toplamda 300 milyon TL’lik yatırımın olacağı sanayi bölgesinde bin 500 kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

İş adamları ve sanayicilerle görüşen Yazıcı, yatırımcılara gerekli desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Şantiye merkezinde yapılan toplantının ardından faaliyette olan sanayi tesisleri ziyaret edildi. Yazıcı, tesislerde çalışan işçilerle bir süre sohbet etti. Firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Yazıcı, şehrin kalkınması ve istihdam için sanayi ve iş adamlarına desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(3).jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(2).jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(4).jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(5).jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(6).jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(7).jpgak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-rize-milletvekili-hayati-yazici,-rize-organize-sanayi-bolgesi’nde-faaliyet-gosteren-isadamlari-ve-sanayicilerle-bir-araya-geldi-(8).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum