Rize - Artvin Havalimanı'nın Açılış Saati Belli Oldu

Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci pisti olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı, 14 Mayıs'ta saat: 14.00’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in katılımıyla yapılacak.


Rize - Artvin Havalimanı'nın Açılış Saati Belli Oldu

Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından deniz dolgusuna yapılacak Türkiye'deki 2., Dünyadaki 5. havalimanı olma özelliğine sahip olacak Rize-Artvin Havalimanı, 14 Mayıs Cumartesi günü Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in katılımıyla aynı gün saat: 14.00'da yapılacak.



Pazar ilçesindeki Rize – Artvin Havalimanı alanında yapılacak açılışa tüm halkımız davet edildi. Rize’de bir dizi programa katılması ve toplu açılışlarda bulunması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumartesi günü Rize’de Ricosta Otel’de konaklayacağı ve Pazar günü programını tamamladıktan sonra kentten ayrılacağı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in cumartesi akşamı Rize'de konaklayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olarak Rize'de kalması bekleniyor.