Cemil Bayrak, Herkes Bu Projeye Destek Vermeli

Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, “Özel’de Ardeşen’in, genelde ise Rize’nin çehresini değiştirecek, torunlarımızın geleceğini garanti altına alabilecek, Ardeşen-Yusufeli tünel projesi herkesin ve her kesimin destek vermesi gereken bir projedir.” dedi.


Cemil Bayrak, Herkes Bu Projeye Destek Vermeli

Rize – Artvin Havaalanı projesinin tamamlanmasına sayılı günler kaldığını anımsatan MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, “Dünya’nın en büyük barajlarından biri olan Yusufeli Deriner Barajı da tamamlanmak üzere. Bu iki önemli projeyi birbirine bağladığımız da ortaya çıkacak olan turizm potansiyeli sadece bölgemiz için değil, ülkemiz için de önemli bir katma değer sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bayrak Açıklamasının devamında, yaklaşık 30 yıldır mücadelesini verdiğimiz, Tunca ve Zğem Vadisi Dere İçi Gurup Yolunun inşaatına başlanması elzem olmuştur ifadelerini kullanarak, “Rize- Artvin Havaalanının açılışından sonra Bölgemize büyük katkılar sağlayabilecek bu Proje, Ardeşenin 15 köyünün, 20 Yaylasının, Erzurum’un, Artvin ve Yusufeli Deriner barajının Turizm potansiyelini ve katma değerini arttıracaktır.” dedi.

 
Ardeşen’e Seslendi
 
Bayrak, “Ardeşenin çehresini değiştirecek, Torunlarımızın geleceğini garanti altına alabilecek, bu Projeye Zurxadan Dutxaya, Zğemden Angvana, Ortaköyden Ğereye, Çiçivattan Cibistasa, Bakkozdan Pelegivata, Tolikşetten Timisvata, Şanguldan Yanivata, Mexenitten Oceye herkesin destek vermesi gereken bir Projedir.”
 
Şimdiye kadar yapılan çalışmalar projenin başlanmasını sağlayamasa da, belirli bir mesafe kat edilmiş olduğunu bildiklerini söyleyen Bayrak, “Bu Projenin gerçekleştirilebilmesi için büyük çaba gösteren başta Tunca Belediye Başkanı sayın Ahmet Naci Aytemiz’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Projenin onaylanması için bizzat Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunulması gerekmekte olduğunu düşünüyorum. Projeyi Kendilerine sunmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen teşkilatına, düşen tüm görevlere hazır olduğumuzu ve bu konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna arz ederiz.” ifadelerini kullandı.