Baymak DO/KA Mühendislik Açıldı

İklimlendirme sektöründe 50 yılı aşkın köklü bir geçmişe sahip olan Baymak DO/KA Mühendislik adı altında bugün yapılan törenle hizmete açıldı.


Baymak DO/KA Mühendislik Açıldı


Yeni Mahalle Atatürk Caddesi Ekol Petrol Ofisi Karşısında İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Avni Kahya, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Oda başkanları, STK Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla yapılan açılış töreninde kurdele kesiminin ardından DO/KA Baymak bayi geizldi.

Genç yaş ortalamasına sahip donanımlı kadrosuyla, Türkiye’nin yükselen hedeflerine katkıda bulunmak, hizmet verdiği İklimlendirme sektöründe BDR THERMEA’nın teknolojik gücünü de arkasına alarak sektördeki liderliğini sürdürmektir. Bu misyona hizmet etmek için rekabetçi, kurumsallaşmış, yatırım gücü olan, değişimlere hızlı ve sağlıklı tepkiler verebilen bir şirket olarak varlığını devam ettirmeyi amaçlayan Baymak Dürüst, Yenilikçi, Samimi, Güvenilir, Adil, Şeffaflık ilkesiyle Ardeşen’de DO/KA Mühendislik adı altındaki iş yerinin açılmasıyla bölgede hizmete başladı.