RTEÜ ile Metal Teknik Arasında Protokol İmzalandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Metal Teknik Makine İmalat San. Tic. AŞ. arasında proje, altyapı çalışmaları, analiz ve danışmanlık faaliyetlerinde işbirliği amacıyla protokol imzalandı.


RTEÜ ile Metal Teknik Arasında Protokol İmzalandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) tarafından akademik bilgi ve birikiminin sanayiye aktarılması ve karşılıklı etkileşim yoluyla üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla, Rize'de faaliyette bulunan Metal Teknik Makine İmalat San. Tic. AŞ. ile proje, altyapı çalışmaları, analiz ve danışmanlık faaliyetlerinde işbirliğinin amaçlandığı bir protokol imzalandı.

Metal Teknik Makine İmalat San. Tic. AŞ.’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Firma Yöneticisi Mehmet Akif Zerdeci, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Küçük, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Hakkı Türker Akçay ve Makine Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erdem Cüce katıldı.

Toplantıda üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varılarak bir protokol imzalandı. Ayrıca Üniversitenin Dr. Öğr. Üyesi Erdem Cüce ve ekibinin çay alanında ihtisaslaşma kapsamında Metal Teknik Firması ile çayın işlenmesinde, üretim ve kaliteyi arttırmaya yönelik bir TÜBİTAK projesi hazırlamasına karar verildi.

rteu-ile-metal-teknik-arasinda-protokol-imzalandi.jpgrteu-ile-metal-teknik-arasinda-protokol-imzalandi-53.jpgrteu-ile-metal-teknik-arasinda-protokol-imzalandi..jpg