Formulaz 2020 Yarışlarına Koronavirüs Arası

Formulaz Derneği Başkanı Murat Gül, 2 Ağustos Pazar Günü Yapılması Planlanan 'Formulaz Tahta Araba Yarışları'nın Koronavirüs Salgını Nedeniyle Bu Yıl Yapılmayacağını Açıkladı.


Formulaz 2020 Yarışlarına Koronavirüs Arası

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ile Dernek Başkanı Murat Gül Başkanlığında Toplanan Formulaz Derneği Yönetim Kurulu, Bu Yıl 12.si Gerçekleştirilmesi Planlanan Redbull Formulaz Yarışlarının Akıbeti İle İlgili Bilgi Alışverişinde Bulundu.

Toplantı da 'Önce İnsan Sağlığı' Görüşü Ön Plana Çıkarken, Yarışların Oy Birliği İle İptal Edilmesine Karar Verildi.

Formulaz Derneği Başkanı Murat Gül, İnsan Sağlığının Her Şeyden Önce Geldiğini İfade Ederek, "İçinde Bulunduğumuz Bu Zorlu Süreçte Tunca Beldesi Olarak Bizler de Üzerimize Düşeni Yapma Kararı Alarak Yarışları İptal Ettik. Yarışlarımız 2021 Yaz Ayında Aynı Coşku, Heyecan ve Adrenali, Bir Birinden Özel Konukları İle Devam Edecek." ifadelerini Kullandı.

Düzenlenen Toplantı ya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Formulaz Derneği Başkanı Murat Gül, İstanbul Dutğa Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Tunca Belediyesi Meclis Üyeleri ile Formulaz Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.