Kemalpaşa ÇAYKUR Satış Mağazası Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile hizmete sunduğu ve yoğun ilgi ile karşılanan ‘ÇAYKUR Satış Mağazası’nın üçüncüsü yakın tarihte Kemalpaşa’da açılacak.


Kemalpaşa ÇAYKUR Satış Mağazası Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından başlatılan ve 81 İlde 81 satış mağazasının hedeflendiği ‘ÇAYKUR Satış Mağazası’ projesinde üçüncü mağaza Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde kısa süre içerisinde hizmete girecek. 

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, ilkini Rize’de Genel Müdürlük binası önünde, ikincisi Giresun’un Tirebolu ilçesinde hizmete açtıkları Satış Mağazalarının oldukça yoğun ilgi ile karşılaştığını belirterek, “81 İlde 81 satış mağazası sloganıyla yola çıktığımız bu projede üçüncü mağazamızı çay üretiminin yapıldığı bir diğer ilimiz olan Artvin ilimizde yakın tarihte hizmete almak için çalışmalarımızın sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Sarp Sınır Kapısına yakın olan Kemalpaşa ilçemizde Kemalpaşa Çay Fabrikamızın yanında açacağımız bu mağaza ile mağaza sayımızı üçe çıkarmış olacağız. Hedefimiz 81 ilimizde de satış mağazası açmak ve bu hedef doğrultusunda diğer illerimizde de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Alim, Rize ve Giresun’daki mağazaların özellikle bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler başta olmak üzere bölge halkı tarafından da büyük beğeni aldığını belirterek, tüketicilerin tüm ÇAYKUR ürünlerini geniş bir portföy içerisinde bulabildiği mağazaların ciddi anlamda ÇAYKUR’a kazanç sağladığını kaydetti.

Kemalpaşa’da 4 ay önce temelini atarak başladıkları çalışmaların kısa sürede tamamlandığını ve sonuna geldikleri mağazanın çevre düzenlenmesinin de tamamlanmasıyla mağazayı gelecek ay içerisinde açmayı planladıklarını kaydeden Alim, mağazanın Sarp Sınır Kapısı’na yakın olması nedeniyle de sınır ticaretine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Alim, İstanbul’da açacakları satış mağazasının Sarıyer’de Bölge Müdürlüğü önünde kurulacağını da sözlerine ekledi.

kemalpasa-caykur-cay-satis-magazasi-artvin-(1).jpgkemalpasa-caykur-cay-satis-magazasi-artvin-(2).jpgkemalpasa-caykur-cay-satis-magazasi-artvin-(4).jpgkemalpasa-caykur-cay-satis-magazasi-artvin-(5).jpg