Çamlıhemşin Çok Programı Lise Başarıya Doymuyor

17.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan Şeyma Mülazimoğlu Festivale katılan 60 ülke 430 şef ve Türkiye'den 4500 aşçı arasından 2. oldu.


Çamlıhemşin Çok Programı Lise Başarıya Doymuyor

Türkiye’nin en büyük ve devlet eliyle desteklenerek resmî tek uluslararası gastronomi yarışması ve festivali olan 17.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Şeyma Mülazimoğlu  Liseler arası Ana Yemek kategorisinde 150 öğrenci arasında 86 puanla Gümüş (Silver) Madalya alarak ilimizin gururu olmuştur. 
 Festivale 60 ülke 430 şef ve Türkiye'den 4500 aşçı katıldı.
 
Yarışma sonuçlarını değerlendiren Okul Müdürü Osman Aslıyüksek şöyle konuştu;"Okul olarak amacımız, öğrencilerimizin mesleki becerilerinin arttırılmasının yanında Çamlıhemşin’in yöresel lezzetlerinin uluslararası platformda tanıtılmasıdır.
Marka İlçenin marka Okulu olmaktan öğrencilerim ve ekibim adına gurur duyuyorum.Öğrencimizi hazırlayan Meslek Dersleri öğretmenleri Oğuzhan Çöl ve Pakize Çetin Koncak'a ayrıca teşekkür ediyorum.
Öğrencimiz Şeyma Mülazimoğlu Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenleri ile okul idaresi ; İlçe Kaymakamı Sayın Ahmed Çelik, İlçe Belediye Başkanı Sayın Osman Haşimoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çamanka makamlarında kabul ederek yarışmada elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarıların devamını dileyerek öğrencimizi ödüllendirmişlerdir.
Okulumuza maddi ve manevi destek olan İlçe Kaymakamımız sayın Ahmed Çelik,Belediye Başkanımız Sayın Osman Haşimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Çamanka ,Şube Müdürü  Çetin Ali Kıran Öğretmenevi müdürü Volkan Kibaroğlu ve Şef Sabahattin Okumuşoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür ederiz." Diye konuştu.