Mesut Karaoğlu İlkokulundan Örnek Proje

Mesut Karaoğlu İlkokulu Müdür, Öğretmen ve Öğrencilerinden "Minik Yüreklerden Dev Kampanya" isimli bir proje kapsamında Başkan Kahya'ya ziyaret


Mesut Karaoğlu İlkokulundan Örnek Proje

İlçemizde bulunan Mesut Karaoğlu İlkokulu 4C sınıfı öğretmeni Nevin Ökten Şeremet ve 4C sınıfı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Minik Yüreklerden Dev Kampanya" isimli bir proje yaptılar. Farkındalık oluşturmak ve destek sağlamak amacıyla isimli bileklikler yaparak bunları yakın çevrelerine ve öğretmenlerine sunarak satış yapıyorlar.


Mesut Karaoğlu İlkokulu Müdürü Ahmet Tutan ve Minik Öğrenciler Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi vererek destek istediler.



Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Yaptığı açıklamada; "Mesut Karaoğlu ilköğretim Okulu Öğretmeni Nevin Ökten Şeremet ile bir sosyal sorumluluk projesi hazırlayan 4C sınıfı öğrencilerimiz Okul Müdürü Ahmet Tutan ile birlikte ziyaretimize geldiler. Öğrencilerimiz Şahsıma özel İsimli bileklik yaparak Lösemi ile mücadele eden minik yüreklere umut olmamıza vesile oldular. Yaptıkları bu bileklikleri Öğretmenlerine ve yakın çevrelerine sunarak satış yapan ‘’Minik Yüreklerimiz’’ Gelirini Lösemi ile savaşan ve maddi zorluk çeken yaşıtları ile paylaşıyorlar. Bu Koca yürekli Minikleri ve onları böyle güzel projelere yönlendiren Öğretmenlerini tüm yüreğimizle alkışlıyoruz. Son zamanlar da Ülke olarak şiddet haberlerine yeterince üzülürken, bence okullarda verilecek en güzel eğitim vicdan eğitimidir. İnsan hayatının önemini kavramış hiç bir çocuk büyüdüğünde bir Can'a zarar veremez. Tüm eğitim camiasına örnek olacak bu projenin sahibi Öğretmenimiz ve miniklerimiz dünyanın hala iyi bir yer olduğunun en güzel örneği değil mi? İnsan hayatının önemini kavramış, ülkemizin yarınları gelecekleri öğrencilerimize, tüm eğitim camiasına örnek olacak bu anlamlı proje için teşekkür eder çıktıkları bu yolda başarılar dileriz. Tüm alkışlar size." Diye konuştu.