Türk İslam Edebiyatı koordinasyon Ekibi Ardeşen'de

Ülkemizde Farklı Üniversitelerde görev yapan Türk İslam Edebiyatı koordinasyonunda görevli akademisyenleri Başkan Kahya Ardeşen'de ağırladı.


Türk İslam Edebiyatı koordinasyon Ekibi Ardeşen'de

Osmanlı Türkçesi Eğitimi Problemleri ve Çözüm Önerileri konulu “Türk-İslam Edebiyatı Anabilim Dalı Koordinasyon Toplantısı için Rize'de bulunan heyeti Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Ardeşen'de Misafir etti.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversite'sinin düzenlediği program kapsamında Rize'de olan ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan ve Türk İslam Edebiyatı koordinasyonu için bölgeye gelen akademisyenleri Ardeşen'de misafir eden Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi heyete yöresel yemekler sofrasında eşlik ettiler.



Başkan Kahya konuyla ilgili şunları kaydetti; "Recep Tayyip Erdoğan Üniversite'sinin ev sahipliği yaptığı, Türk İslam Edebiyatı koordinasyon toplantısı için bölgemize farklı illerinden gelen değerli akademisyenlerimizi İlçe Başkanımız Mustafa Terzi ile birlikte ilçemizde misafir ettik.Farklı Üniversitelerde görev yapan çok kıymetli akademisyenlerimizin görüş ve fikirlerini dinleyerek , Ardeşen'imiz üzerine hasbıhal ettik." Diye konuştu.