Ardeşen'de TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na İlgi Yoğundu

Ardeşen’de eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Necip fazıl Kısakürek imam hatip orta okulu TUBİTAK 4006 adı altında 21 projeyi bilim fuarını açtı.


Ardeşen'de TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na İlgi Yoğundu

Bilim fuarının açılışına; Belediye Başkan vekili Mehmet Bozkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen İlçe Müftüsü Mustafa Genç, Ardeşen Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık, Belediye Meclis üyeleri, Okul İdarecileri, öğretmenler, Kamu ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri veliler ve öğrenciler katıldı.
 

 

Okul bahçesinde yapılan açılış töreni öncesi Okul Müdürü Sami kemal Oğuz ‘un konuşmalarının ardından fuar açılışı gerçekleşti.



Belediye Başkan vekili Mehmet Bozkan fuar açılışında Ardeşen belediyesi meclis üyeleri ile birlikte yapılan projeleri inceledi. Başkan vekili verdiği demeçte şunları söyledi; “İlçemizde eğitim öğretim veren okullarımızın yaptıkları etkinliklerin birçoğuna Avni Kahya Beyin ve meclis üyelerimizin katıldıklarını, farklı okullarımız bilim fuarı adı altında bu tür etkinlikler düzenlediklerini, bu gün de TUBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirirken bu fuarın tertibinde emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini ve fuarın ilçemize hayırlı olmasını diledi.


Konuşmaların ardından kurdele kesildi ve fuar stantları gezildi.