Rize Güney Çevre Yolu Projesi İçin Karayolları Genel Müdürlüğü Acele Kamulaştırma Kararı Çıkardı!

Cumhurbaşkanı Kararı ile Rize Güney Çevre Yolu Ayrımı ve Dağbaşı Küçükçayır Ayrımı yolu projesi için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemleri yapılması kararlaştırıldı.


Rize Güney Çevre Yolu Projesi İçin Karayolları Genel Müdürlüğü Acele Kamulaştırma Kararı Çıkardı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Güney Çevre Yolu Ayrımı-Dağbaşı-Küçükçayır Ayrımı (Salarha Tüneli ve Bağlantı Yolları Dâhil) Yolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1595), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karar Sayısı: 1595

Rize Güney Çevre Yolu Ayrımı - Dağbaşı-Küçükçayır Ayrımı (Salarha Tüneli ve Bağlantı Yolları Dahil) Yolu Projesi kapsamında ekli krokiyle listede güzergahı, bulunduğu yer ve ada / parsel numaraları gösterilen taşınmazIar ile üzerlerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir.

3 Ekim 2019 Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI

rize-guney-cevre-yolu-ayrimi-dagbasi-kucukcayir-ayrimi-(salarha-tuneli-ve-baglanti-yollari-dâhil)-yolu-projesi-kapsaminda-bazi-tasinmazlarin-karayollari-genel-mudurlugu-tarafindan-acele-kamulastirilmasi-hakkinda-karar.jpgrize-guney-cevre-yolu-ayrimi-dagbasi-kucukcayir-ayrimi-(salarha-tuneli-ve-baglanti-yollari-dâhil)-yolu-projesi-kapsaminda-bazi-tasinmazlarin-karayollari-genel-mudurlugu-tarafindan-acele-kamulastirilmasi-hakkinda-karar-1.jpgrize-guney-cevre-yolu-ayrimi-dagbasi-kucukcayir-ayrimi-(salarha-tuneli-ve-baglanti-yollari-dâhil)-yolu-projesi-kapsaminda-bazi-tasinmazlarin-karayollari-genel-mudurlugu-tarafindan-acele-kamulastirilmasi-hakkinda-karar-2.jpg