Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı Giresun'dan Madalya İle Döndü

Giresun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kick Boks dalında İller arası Zafer Bayramı Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonada Rize Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü antrenörü ve milli sporcumuz Gökhan Zorlu'nun Öğrencileri Bir Altın, Bir Gümüş ve dört Bronz madalya kazandı.


Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı Giresun'dan Madalya İle Döndü

Giresun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kick Boks dalında İller arası Zafer Bayramı Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonada Rize Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü antrenörü ve milli sporcumuz Gökhan Zorlu'nun Öğrencileri  Bir Altın, Bir Gümüş ve dört Bronz madalya kazandı.


Giresun'da yapılan Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kick Boks dalında İller arası Zafer Bayramı Şampiyonasında Büyükler - Gençler- Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde mindere çıkan Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü sporcuları  rakipleri karşısında bir altın, bir gümüş ve dört bronz madalya aldı.



31 Ağustos 2019 Cumartesi günü Giresun'da yapılan Büyükler- Gençler Full contackt kick light, yıldızlar light contackt point fighting ve minikler point fighting karşılaşmaları Karadeniz Tv den de canlı olarak yayınlandı.