Rize’de Uluslararası Resim Çalıştayı Düzenlenecek

Rize’nin Çayeli ilçesinde 16 - 22 Ağustos 2019 tarihleri arasında Çayeli Uluslararası Resim Çalıştayı düzenlenecek.


Rize’de Uluslararası Resim Çalıştayı Düzenlenecek

Rize’nin Çayeli ilçesinde Şimal Outdoor Dağcılık ve Fotoğraf Derneği öncülüğünde, Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli Belediyesi, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası, Çayelispor ve Neşe Çay’ın destekleriyle bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Çayeli Uluslararası Resim Çalıştayı, 16- 22 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

TİMYA Sanat Grubu kurucu başkanı Zeynep Dalkılıç küratörlüğünde 11 sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek Çayeli Uluslararası Resim Çalıştayı ile Çayeli’nin tanıtımına sanat aracılığıyla katkıda bulunulması hedefleniyor.

Çalıştay süresince Türkiye’nin dört bir yanından ve Azerbaycan’dan gelerek Çayeli’nde misafir olacak sanatçılar, 4 gün boyunca Çayeli’nin yaylalarını, tarihi, sosyal ve kültürel değerlerini inceleyerek tuvallerine işleyecekler.

Çayeli Uluslararası Resim Çalıştayı; 21 Ağustos 2019 Cumartesi günü Hayati Yazıcı Meydanında yer alan Kitap Cafe’de düzenlenecek sergi açılışı ile sona erecek.

rize’de-uluslararasi-resim-calistayi-duzenlenecek-(1).jpgrize’de-uluslararasi-resim-calistayi-duzenlenecek-(2).jpgrize’de-uluslararasi-resim-calistayi-duzenlenecek-(3).jpgrize’de-uluslararasi-resim-calistayi-duzenlenecek-(4).jpgrize’de-uluslararasi-resim-calistayi-duzenlenecek-(5)-001.jpg