Fikret Yardımcı Türkiye Rafting Federasyonu Genel Kurulunda Başkan Seçildi

Ülkemizde Federasyon olma yolunda uzun soluklu bir maraton koşan Rafting sporu 2013 yılında As Başkan olarak göreve gelen ve yılar içerisinde Avrupa ve Dünya çapında defalarca birincilikler alarak Türkiye'ye altın madalya kazandıran Fikret Yardımcı Türkiye Rafting Federasyonunun ilk resmi başkanı olarak seçildi.


Fikret Yardımcı Türkiye Rafting Federasyonu Genel Kurulunda Başkan Seçildi

WRF Dünya İkinci Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı (03.08.2019) Cumartesi günü yapılan genel kurulunda oy birliğiyle Türkiye Rafting Federasyonunun ilk resmi başkanı olarak göreve başladı.


Türkiye Rafting sporunu sıfırdan zirveye taşıyan ve bu anlamda son Avrupa şampiyonluğu, Japonya ve İtalya da yapılan Dünya şampiyonalarında elde edilen 1.likleri elinde tutan Türkiye Rafting Milli takımına yetenekli bir çok sporcu katan Başkan Yardımcı Türkiye Rafting Federasyonunun kurulmasında önemli girişimlerinde bulunmuş ve Dünya Rafting Federasyonunun da kurulmasına ön ayak olmuş tur.



 Halen WRF Dünya Rafting Federasyonunda İkinci Başkan olarak görev üstlenmekte Başkan Yardımcı 03.08.2019 Tarihinde düzenlediği ilk Genel Kurulunda ise oy birliğiyle Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı seçildi.
 
Başkan Yardımcı Genel kurulu toplantısından sonra şunaları kaydetti; "Rafting Federasyonumuzun 03.08.2019 Tarihinde düzenlediği ilk Genel Kurulunda Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı seçildim . Himayelerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a desteklerinden dolayı Gençlik Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na Önceki Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK'a , Cumhurbaşkanımız Baş Danışmanı Sayın Gülşen Orhan Hanımefendiye ,Geçlik Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN'a Şükranlarımı sunarım. Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan ülkemizin her ilinden bizle destek olan değerli devlet yöneticilerimize, oylarıyla bize destek veren genel kurulumuzun çok değerli delegelerin, Rafting Spor Kulüplerimize,Teknik heyet, hakem, antrenör ve sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ederim .Yeni dönem rafting ve spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun ." Diye konuştu.