Ardeşen TSO Akreditasyon Sistemi Stratejik Plan Çalışması Yapıldı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Ardeşen'e ve üyelerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek ve geleceğini planlamak üzere "Stratejik Plan" çalışmasına başlandı.


Ardeşen TSO Akreditasyon Sistemi Stratejik Plan Çalışması Yapıldı.

Çalışma çerçevesinde; Akreditasyon Sistemi Danışmanı Dr. Yüksel Vardar'ın katılımları ile 3-4-5 Temmuz 2019 tarihleri arasında ATSO Hizmet Binası'nda "Stratejik Plan Çalıştayı" düzenlendi.

Düzenlenen çalıştayın 3 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen oturumunda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Erdal Saral ve ATSO Genel Sekreteri Zeynep Dalbastı Ayata, Ticari Sicil Müdürü Turan Salihoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz hazır bulundu. Danışman Dr. Yüksel Vardar, Akreditasyon Sistemi ve Stratejik Plan çalışmaları hususunda ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve ATSO Personeli'ne sunum yaptı. Buna ek olarak, "ATSO SWOT Analizi" ve "İç Paydaşlarla Durum Analizi Çalışması" hakkında görüşüldü.

4 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen ikinci oturuma, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral ve Erdal Saral, ATSO Meclis Üyeleri M.Mustafa Hacısüleymanoğlu, Turgay Karaca, İbrahim Memoğlu ve Ercan Yaylacı, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, Ardeşen Belediye Meclis Üyesi Zafer Sual, SGK Ardeşen İlçe Müdürü Şaziye Altuntaş, R.T.E. Üniv. Akademik Danışman Prof. Dr. Alaattin Kızıltan, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü R.Hakan Bozkan, Ardeşen Kadınlar El Sanatları Kooperatifi Eğitmenleri Melek Oğuz ve Neşe Başparmak, S.S. 53/11 Ardeşen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sait Balcı, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Galip Oğuz, 81 nolu Köy ve Mahalle Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Kemal Yerebakan, ATSO Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Murat Gül, ATSO Personeli Zeynep Dalbastı Ayata, Turan Salihoğlu ve İlker Oğuz katılım sağladı. "Dış Paydaşlarla Durum Analizi Çalışması" gerçekleştirilen toplantıda, ATSO' nun Güçlü ve Zayıf Yönleri, ATSO' nun Hizmet Alanları ve Üyelerinin Menfaatleriyle İlgili Fırsatlar ve Tehditler, ATSO' nun Üyeleri ve Dolayısıyla Bölge Ekonomisiyle İlgili Sorunlar hususunda katılımcılar ile fikir alışverişinde bulunuldu.

5 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda, ATSO Genel Sekreteri Zeynep Dalbastı Ayata, Ticari Sicil Müdürü Turan Salihoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz hazır bulundu. Akreditasyon Sistemi Danışmanı Dr. Yüksel Vardar "Stratejik Plan" konusunda ATSO Personeli'ne sunum yaparak, süreç ile ilgili bilgi verdi.

Ardeşen TSO olarak, projenin gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve çalışma arkadaşlarına, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM Trabzon) Koordinatörü Ali Rıza Kul ve çalışma arkadaşlarına, çok değerli danışmanımız Dr. Yüksel Vardar'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.