RTEÜ'den Sürekli İşçi Alımına Ait Sözlü Sınav Açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 35 kişinin alınacağı sürekli işçi alımına ait sözlü sınav ile ilgili açıklamada bulundu.


RTEÜ'den Sürekli İşçi Alımına Ait Sözlü Sınav Açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite bünyesinde “sürekli işçi statüsünde çalıştırılmak üzere alınacak 2 adet Temizlik Görevlisi (Engelli) ve 5 adet Güvenlik Görevlisi (Normal) iş başvurusunda bulunarak noter çekilişinde belirlenen asıl adayların sözlü sınavlarının 11 Temmuz 2019 Perşembe günü üniversitede yapılacağını açıkladı. Rektörlük, temizlik görevlisi (Normal) için alınacak 28 kişiye ait sözlü sınavın tarihi ve yerinin ise ilerleyen günlerde açıklanacağını bildirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü yapılan açıklamada, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi merkez ve bağlı birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞ–KUR üzerinden 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında ilan edilen 2 (iki) adet Temizlik Görevlisi (Engelli), 5 (beş) adet Güvenlik Görevlisi (Normal) statüsünde “sürekli işçi” ilanına başvuranların 04 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen noter kura çekilişinde belirlenen asıl adayların sözlü sınavları, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 10.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Salonunda yapılacaktır. Temizlik Görevlisi (Normal) statüsünde 28 (yirmi sekiz) adet sürekli işçi alım ilanına başvuran adayların sözlü sınav tarihi, yeri ve sınava alınacak adayların listesi daha sonra duyurulacaktır.” denildi.

İşte sözlü sınava girecek adayların listesi:

rteu-surekli-isci-engelli-alimi-sozlu-sinava-girecekler.jpgrteu-surekli-isci-guvenlik-gorevlisi-aliminda-mulakata-girecek-adaylarin-listesi.jpg