Ardeşenspor Türkiye Şampıyonası 1. Kademede Şampıyon Oldu...

U16 liginde şampiyon olan Ardeşenspor Rize şampiyonu olarak katıldığı Türkiye U16 1. kademe grup müsabakalarını da 3 te 3 yaparak grubunu namağlup şampiyon bitirdi.


Ardeşenspor Türkiye Şampıyonası 1. Kademede Şampıyon Oldu...

    Gümüşhane’de düzenlenen 1.kademe müsabakalarına Rize şampiyonu olarak katılan takımımız grubundaki ilk maçında Giresunspor’u 2-0 ikinci maçında Bayburtspor’u 3-0 gibi net skorlar ile geçip grubun son maçını bekleyen takımımız bugün oynadığı Sivasspor maçından 3-1 galip ayrılarak grubunu yenilgisiz şampiyon bitirip Türkiye genelinde son 22 takım içerisine girip 2.kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.  


U16 Türkiye Şampiyonası'ında 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakaları oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.


Maç sonrası açıklamalarda bulunan futbolcularımız buraya Rize’yi temsil etmeye geldiklerini ve bunu en iyi şekilde tekrar şampiyon olarak gösterdiklerini ve bundan sonrada göstereceklerini ve bu başarıyı Rize halkına armağan ettiklerini dile getirdiler.

Alt Yapıda Rize'nin Lokomotifi Olan Ardeşenspor Bir Çok Süper Lig Takımına Futbolcu Göndererek Adından Söz Ettirmeye Başladı.. Bölge Futbolunda Örnek Teşkil Eden Ardeşenspor Tüm Grublardada Üstün Başarılar Elde Ediyor.. 

Lazhaber53 Ailesi Olarak Ardeşenspor'un Gençlere Verdiği Önem ve Yatırımlardan Ötürü Tebrik Eder Başarılar Dileriz..