Ardeşenspor Türkiye Şampiyonasında Rize'yi Temsil Edecek...

Rize U16 Ligi`nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ardeşenspor, 13-15 Haziran tarihlerinde Gümüşhane`de düzenlenecek olan U16 1.Kademe Türkiye Şampiyonası`na katılmaya hak kazandı.


Ardeşenspor Türkiye Şampiyonasında Rize'yi Temsil Edecek...

Rize U16 Ligi'nde grubunu lider olarak tamamladıktan sonra play-off gruplarına kalan Ardeşenspor, play-off'ta çıktığı 5 maçı da kazanarak Rize şampiyonu oldu. Ardeşenspor bu başarısı ile 13-15 Haziran tarihlerinde Gümüşhane'de düzenlenecek olan  U16 1.Kademe Türkiye Şampiyonası'nda Rize'yi temsil etme hakkını kazandı.

Şampiyonada Sivasspor, Bayburtspor ve Giresunspor ile karşılaşacak olan Ardeşenspor, grubunu birinci bitirdiği takdirde 22 takımla 4 grup merkezinde düzenlenecek olan 2.Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

DİNÇER: ŞAMPİYONADA İDDİALIYIZ

Ardeşenspor U16 takımının antrenörü Erkan Dinçer, iyi bir sezon geçirdiklerini ve şampiyonada iddialı olduklarını belirterek, "Rize U16 ligini şampiyon tamamlayarak 1.Kademe Türkiye Şampiyonası'na yükseldik. Takımımıza güveniyoruz. Grubumuzu lider tamamlayarak 2.Kademe müsabakalarında şehrimizi temsil etmek istiyoruz" dedi.

"ÇAYKUR RİZESPOR VE TRABZONSPOR ALTYAPILARINA FUTBOLCULARIMIZI GÖNDERİYORUZ"

Dinçer, her şeyden önce iyi sporcular ve bireyler yetiştirmek istedikleri ifade ederek, "Bunun gayreti içerisindeyiz. Takımımızda yer alan genç oyuncuların ilerleyen yıllarda daha iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz. Çaykur Rizespor ve Trabzonspor altyapılarına futbolcularımızı gönderiyoruz. Geçtiğimiz dönem Rizespor altyapısına 9, Trabzonspor altyapısına ise 2 futbolcumuzu gönderdik. Hedeflediğimiz noktalara adım adım ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.