Rize Meydan Otoparkı Hizmet Vermeye Başladı

Rize’de “Meydan Park Projesi” kapsamında yer altında yapılan 608 araç kapasiteli otopark hizmet vermeye başladı. Otopark, 10 Haziran’a kadar ücretsiz hizmet verecek.


Rize Meydan Otoparkı Hizmet Vermeye Başladı

Rize’de “Meydan Park Projesi” kapsamında yer altında yapılan 608 araç kapasiteli otopark hizmet vermeye başladı.

Otopark, 10 Haziran’a kadar ücretsiz hizmet verecek.

Büyük bir otopark sorunu yaşanan Rize’de önemli ölçüde bu ihtiyacı gidermesi ve park yeri aradığından sürekli trafikte seyreden araçların azalacağından şehir içi trafiği bir nebze olsun rahatlatması beklenen 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı altında yapılan otopark, 9 Haziran Pazar akşamına kadar ücretsiz hizmet verecek. Otopark, 10 Haziran Pazartesi sabahından itibaren ise Rize Belediyesi’nin belirleyeceği ücret tarifesinden hizmet vermeye devam edecek.

Öte yandan Rize'de Ramazan Bayramına dolayısıyla vatandaşlarla ve kamu görevlileriyle yapılacak genel bayramlaşma programı, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılan tesiste bayramın 2. günü 5 Haziran Çarşamba günü Saat: 13.00’te yapılacak.

rize-meydan-otoparki-hizmet-vermeye-basladi-(3).jpgrize-meydan-otoparki-hizmet-vermeye-basladi-(1).jpgrize-meydan-otoparki-hizmet-vermeye-basladi-(2).jpgrize-meydan-otoparki-hizmet-vermeye-basladi-(4).jpgrize-meydan-otoparki-hizmet-vermeye-basladi-(5).jpg