Rize'de Alabalık Salımı Yapıldı

Rize Valisi Kemal Çeber, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen alabalıkların doğaya salınması etkinliğine katıldı.


Rize'de Alabalık Salımı Yapıldı

Vali Kemal Çeber, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü tarafından Güneysu ilçesinin Ballıdere mevkiinde organize edilen alabalıkların doğaya salınması etkinliğine katıldı.

25 bin Kırmızı Benekli Alabalığın doğaya salınması programının ilk ayağı olan 10 bin balık, düzenlenen etkinlikte doğaya salındı. Balıkların bırakılmasının ardından Vali Çeber yapmış olduğu açıklamada; ”Bölgemizde böyle güzel etkinliklerin yapılması bizleri gururlandırıyor. Rize, doğası ile ön plana çıkan bir şehir. Bizimde temel görevlerimizden birisi de bu doğayı ve  ekolojik hayatı korumaktır. Burada yapılan çalışmada bunun en temel örneklerinden bir tanesidir. Bu güzel etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinliğe Vali Çeber’in yanı sıra, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Milli Parklar Bölge Müdürü ve çok sayıda doğa sever katıldı.

rize-valisi-kemal-ceber,-doga-koruma-ve-milli-parklar-12.-bolge-mudurlugu-tarafindan-organize-edilen-alabaliklarin-dogaya-salinmasi-etkinligine-katildi-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-doga-koruma-ve-milli-parklar-12.-bolge-mudurlugu-tarafindan-organize-edilen-alabaliklarin-dogaya-salinmasi-etkinligine-katildi-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-doga-koruma-ve-milli-parklar-12.-bolge-mudurlugu-tarafindan-organize-edilen-alabaliklarin-dogaya-salinmasi-etkinligine-katildi-(3).jpg