ÇORUH EDAŞ'ın Temel Dinamiği "İş Sağlığı ve Güvenliği"

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında iş güvenliği değerlendirme ve denetim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


ÇORUH EDAŞ'ın Temel Dinamiği "İş Sağlığı ve Güvenliği"

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, temel dinamiği enerji sektörünün ayrılmaz bir parçası olan “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitim çalışmalarına iş başı konuşmaları ve iş başı eğitimleri ile devam ediyor.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımızın temel hedefi tüm birimlere 365 gün iş güvenliği kültürünü aşılamanın yanı sıra bu kültürü görünür kılmaktır. Yönetirken yaygınlaştırmaya çalıştığımız; hiçbir çalışanımızın iş kazası geçirmeden sahadaki faaliyetlerimizi yürütmek ve bu doğrultuda abonelerimize kesintisiz enerji hizmeti sunmaktır” dedi.

coruh-edas’in-temel-dinamigi-is-sagligi-ve-guvenligi-(1).jpgcoruh-edas’in-temel-dinamigi-is-sagligi-ve-guvenligi-(2).jpgcoruh-edas’in-temel-dinamigi-is-sagligi-ve-guvenligi-(3).jpgcoruh-edas’in-temel-dinamigi-is-sagligi-ve-guvenligi-(4).jpg