Giresun'daki Kazanın Acısı Rize'ye Düştü 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

İstanbul'dan özel otomobiliyle Rize'ye gelen aile Giresun'un Görele ilçesinde kaza geçirdi. Kazada sürücü ağır bir şekilde yaralanırken eşi ise hayatını kaybetti.


Giresun'daki Kazanın Acısı Rize'ye Düştü 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Giresun’un Görele ilçesi Karaburun köyü mevkii Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana gelen trafik kazası sonrasında Rize’nin İyidere ilçesi Büyükçiftlik Köyünden olan ailenin içerisinde yer aldığı otomobil alev aldı. Kazada sürücü ağır yaralandı, eşi ise hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yaz sezonu hazırlıklarını yapmak için İstanbul’dan 34 BE 0374 plakalı özel otomobiliyle memleketi Rize’nin İyidere ilçesine gelen Nihat Şamlı (65) ve eşi Zennehar Şamlı (61), bir gece Samsun’da yakınlarının yanında konakladıktan sonra yeniden yola çıktı. Nihat Şamlı yönetimindeki otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki menfeze çarptı. Çarpmanın ardından araç yanmaya başlarken, yoldan geçen sürücülerin haber vermesi ile bölgeye ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kaza sonrası araçta çıkan yangın, Görele Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kazada otomobil sürücüsü Nihat Şamlı ağır yaralanırken, eşi Zennehar Şamlı ise olay yerinde hayatını kaybetti.

112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ağır yaralanan sürücü Şamlı, Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şamlı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Cenazenin otopsi işlemlerinin ardından Rize’ye gönderileceği ve İyidere Büyükçiflik Köyünde defnedileceği öğrenildi.

giresundaki-kazanin-acisi-rizeye-dustu-1-olu,-1-agir-yarali.jpg