Suzi El Ayak Bakım Merkezi Rize'de Açıldı

Rize’de Suzi El Ayak Bakım Merkezi düzenlenen törenle açıldı.


Suzi El Ayak Bakım Merkezi Rize'de Açıldı

Suzi El Ayak Bakım Merkezi, Suzanna Amirov ve Emir Amirov tarafından düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Atatürk Caddesi Tuzcuoğlu Memişağa Parkı karşısı Bedir İşhanının 6. katında açılışı yapılan Suzi El Ayak Bakım Merkezi, medikal el ve ayak bakımından gelin bakım paketi bakımına kadar pek çok konuda hizmet verecek.

Bakımlı olmanın en önemli unsurlarından bir tanesinin el ve ayak bakımı olduğunu kaydeden işletme sahibi Suzanna Amirov, açılış öncesi yaptığı açıklamada, “Konusunda deneyimli ve alanında uzman kadromuzla Suzi El Ayak Bakım Merkezimizde manikür, pedikür, makineli kuru manikür, makineli kuru pedikür, sıcak manikür, SPA manikür, SPA pedikür, tırnak güçlendirilmesi, parafin el bakımı, parafin ayak bakımı, protez (Jel) tırnak, protez tırnak bakımı, kalıcı oje, tırnak süsleme, metalik tırnak (ayna efekti), tırnak ombresi, topuk temizleme ve gelin bakım paketi hizmetleri vereceğiz. El ve ayak sağlığını yakından ilgilendirdiğinden el ve ayak bakımına özen gösteren herkesi Suzi El ve Ayak Bakım Merkezi’ne davet ediyoruz” diye konuştu.

rize’de-suzi-el-ayak-bakim-merkezi-duzenlenen-torenle-acildi-(1).jpgrize’de-suzi-el-ayak-bakim-merkezi-duzenlenen-torenle-acildi-(2).jpgrize’de-suzi-el-ayak-bakim-merkezi-duzenlenen-torenle-acildi-(3).jpgrize’de-suzi-el-ayak-bakim-merkezi-duzenlenen-torenle-acildi-(4).jpg