Çaykur Rizespor'dan Öğrencilere Forma

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fındıklı İlkokulu'nda öğrencilere forma dağıttı.


Çaykur Rizespor'dan Öğrencilere Forma

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, yönetim kurulu üyeleri Serkan Karavin, Sedat Abanoz, Talha Küçükvar, Sinan Mete ve kulüp personeli ile Fındıklı İlkokulunda öğrencilere forma dağıttı. 

Rize'deki okullarda 4 bin 500 öğrenciye Çaykur Rizespor forması dağıttıklarını belirten Kartal, esas amacın çocuklara sporu sevdirmek ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Kartal, çocukların sporu sevmelerinin yanında Çaykur Rizesporlu yetişmesi için de mücadele verdiklerini aktararak, ”Esas amacımız çocuklara sporu sevdirmek ve spor yapmalarını sağlamak . Bu sayede aynı zamanda Rizespor sevgisini de küçük yaştayken onlara aşılamak. Görüyorsunuz yüzlerindeki mutluluğu bu bize yeter” dedi. .

caykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(5).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(6).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(7).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(8).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(2).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(3).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(4).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(10).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(9).jpgcaykur-rizespordan-ogrencilere-forma-(1).jpg