Çaykur Rizespor Futbol Okulu’nun İlki Rize'de Açıldı

Çaykur Rizespor Futbol Okulu’nun ilki Rize Merkezde açıldı.


Çaykur Rizespor Futbol Okulu’nun İlki Rize'de Açıldı

Çaykur Rizespor Kulübü’nün Dünyanın dört bir köşesinde, yurdumuzun tüm illerinde, Rize merkez ve ilçelerinde Futbol Okulu açma projesinin ilki gerçekleşti.

Antrenörler Ahmet Tamrak, Ali Bıçakçı ve Tarkan Mamati’nin öncülüğünde açılan futbol okulu, Arena Halı Sahada çalışmalarına başladı.

30 sporcu ile başlayan çalışmalarda ilk hedef sporcu sayısını 100’e çıkarmak.

Öte yandan Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyeleri Serkan Karavin, Sedat Abanoz ve Sadullah Köse, Arena Halı Sahaya giderek çalışmaları yerinde takip ederek antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karavin, burada yaptığı açıklamada ilkini açtıkları Çaykur Rizespor Futbol Okulu’nu Rize’de tüm ilçelere yaymak istediklerini kaydederek, “İlk okulumuzu açmış bulunuyoruz. Şu an 30 öğrencimizle başlıyoruz. İnşallah önce dalga dalga ilimize ardından tüm ülkeye yayılacak. Tesisle entegreli olacak. Buradaki çocuklarımızı altyapı tesislerimizle işbirliği içerisinde yürüteceğiz. Biz bir aileyiz. Çok güzel yetenekler çıkacağına inandığımız projede ilk ayağımızı Rize Arena’da attık. Minik Atmacalar yetişmeye başlıyor. Emeği geçecek olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu formaya inanıyoruz. Artık Rize Yeşil Mavi renklerle donanıyor. Başka renkte formalar görmüyoruz. Amacımız da buydu. Bu miniklerimizle beraber inşallah geleceğin futbolcu olacaklarına inanıyoruz.” diye konuştu.

5 – 11 yaş arasındaki çocuğunu Futbol Okuluna yazdırmak isteyen ailelerin Ahmet Tamrak (0532 223 56 92), Tarkan Mamati (0535 448 44 66) veya Ali Bıçakçı (0532 334 47 10) numaralı telefonla iletişime geçebilir.

caykur-rizespor-futbol-okulu’nun-ilki-rize-merkezde-acildi-(1)-001.jpgcaykur-rizespor-futbol-okulu’nun-ilki-rize-merkezde-acildi-(3).jpgcaykur-rizespor-futbol-okulu’nun-ilki-rize-merkezde-acildi-(2).jpgcaykur-rizespor-futbol-okulu’nun-ilki-rize-merkezde-acildi-(5).jpgcaykur-rizespor-futbol-okulu’nun-ilki-rize-merkezde-acildi-(4).jpg