Okan Buruk: "Pas oyununu iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız goller bunu gösteriyor"

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, "Pas oyununu iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız goller bunu gösteriyor." dedi.


Okan Buruk: "Pas oyununu iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız goller bunu gösteriyor"

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçta planladıklarını sahaya yansıttıklarını belirtti.

Taraftarın stadı doldurduğunu ve "muhteşem" bir atmosfer yaşandığını anlatan Buruk, "Taraftarımızın takım ile birlikte doksan dakika mücadele ettiği bir maç oynadık. Rakipten fazla topa sahip olmaya çalıştık. Kazanılan toplarla rakibimizin hücum yapacağını biliyorduk. Pas oyununu iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız goller bunu gösteriyor." diye konuştu.

Maç öncesi ve maç içindeki sakatlıkların rakibin hamlelerini engellediğine değinen Buruk, "Biz ise hak ederek bir galibiyet aldık. Oynayan oynamayan oyunculara teşekkür ediyorum. Birlik içinde seviniyoruz. Herkesi oynatmak süre vermek istiyoruz ama bu mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Pozitif ortamın kendilerini başarıya götürdüğünün altını çizen Buruk, "Henüz hiç bir şeyi başarmadık. Aynı konsantrasyonla oyunumuzu sürdürmeliyiz. Oyuncular ve taraftarımız mutlu. İnşallah bu mutluluğu daha uzun bir zamana yayarız. Bunu başarmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

EVKUR YENİ MALATYASPOR CEPHESİ

Erol Bulut: “Adalet diyorum gerisini siz doldurun”

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, maçla ilgili konuşmayacağını vurgulayarak, "Soru almayacağım. Maçla ilgili söyleyebileceğim tek cümle var. Adalet diyorum ve gerisini siz doldurabilirsiniz. Teşekkür ederim." değerlendirmesinde bulundu.