Avcı, “Güneysu’da Kırılmamış Bir Rekora İmza Atacağız”

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Güneysu için yeni bir rekor beklediklerini belirterek, çok tecrübeli bir teşkilatları olduğunu, sıkı ve verimli çalışarak kırılmamış bir rekora imza atacaklarını söyledi.


Avcı, “Güneysu’da Kırılmamış Bir Rekora İmza Atacağız”

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Güneysu teşkilatıyla bir araya geldiği toplantıda Güneysu için yeni bir rekor beklediklerini belirterek, “Çok tecrübeli bir teşkilatımız var. İnşallah çok sıkı ve verimli çalışarak kırılmamış bir rekora imza atacağız.” dedi

Avcı, Güneysu Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıda Güneysu teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, ilçe başkanı Mehmet Akif Karslı, İlçe Belediye Başkanı Halil Turan, Belediye Başkan Adayı Rıfat Özer, ilçe ana kademe, gençlik kolu, kadın kolu teşkilatı, il genel meclis üyeleri yer aldı.

muhammed-avci-rize-guneysuda-(1).jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Güneysu olarak Türkiye genelinde birinci olmaları gerektiğini ifade ederek, “Bir süreç yaşadık ve adayımız belli oldu. Onun çevresinde toplandık ve çalışmalarımıza başladık. Belediye meclis ve il genel meclis adaylarımızda yakın zamanda belli olacak. AK Parti olarak her zaman olduğu gibi birlik içinde sahaya inip çalışacağız. Aday olup olmamak bizim için çok önemli değil. Bende aday adayı oldum ama aday olamadım. Görevime geri döndüm. Şimdi sorumluluğum çok daha fazla. Bunun için daha çok çalışıp, daha çok koşmalıyız. Belediye meclisi ve il genel meclisi için aday adayı olup aday olamayan arkadaşlarımızda aynı bu düşünce de olmalıdır. Bu seçimlerde Güneysu olarak en az yüzde 90 alıp Türkiye birincisi olmalıyız.” dedi.

muhammed-avci-rize-guneysuda-(2).jpg

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ise yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımızın liderliğinde AK Parti teşkilatları olarak tüm Türkiye genelinde önemli bir süreci yine zaferle tamamlamak için bir gayret ve mücadele içinde olacağız. Hep beraber önemli bir zafere emin adımlarla ilerliyoruz. Güneysu’da çok güzel bir birliktelik tablosu var.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi ve Bahçeli’ye Teşekkür

Milletvekili Avcı, Güneysu’da adayını geri çeken MHP’ye teşekkür ederek, “İttifak yaptığımız Milliyetçi Hareket Partisi Güneysu’da adayını geri çekti. Onlarda bizi destekleyerek katkıda bulunacaktır. Bu anlamda hem Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına hem de Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederim.“ dedi.

muhammed-avci-rize-guneysuda-(4).jpg

“Kırılmamış Bir Rekora İmza Atacağız”

Güneysu’nun önemine değinen Avcı, “Burası Cumhurbaşkanımızın memleketidir. Güneysu seçim sonuçları açıklandığında ilk bakılan yerlerdendir. İlk bakılan yer olmamız hasebiyle bize düşen apayrı sorumluluklar var. Bir Dünya liderinin yetiştiği ilçede bize daha fazla sorumluluk düşer. Çok tecrübeli bir teşkilatımız var. İnşallah çok sıkı ve verimli çalışarak kırılmamış bir rekora imza atacağız. Bunu da hep berber gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

“Rize’ye şimdiye kadar 13 katrilyon yatırım yaptık”

Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti yaptığı icraatla birlikte Cumhuriyet tarihinde hiçbir siyasi partinin teşkilat mensubuna nasip olmayacak kadar gurur ve icraata imza atmıştır. 2001 yılından bu yana Türkiye’nin bütçesini 4 kat büyüttük. Kişi başına düşen milli geliri 4 kat arttıran, insanları zenginleştiren, vatandaşlarımızın daha müreffeh bir ortamda yaşamasını sağlayan bir siyasi parti ve onun genel başkanı var. Bizim Rize’ye bıraktığımız bir gurur tablomuz var. Biz Rize’ye şimdiye kadar 13 katrilyon yatırım yaptık. 2003 yılında Türkiye’nin yatırım bütçesi 6 katrilyondur. Aradaki farkı görüyorsunuz. Bunlar yeterli mi bizim için? Asla değil. Şimdi daha büyük işlere imza atmak için Güneysu’yu da Rize’yi de daha yaşanabilir hale getirmek için uğraşacağız.”

muhammed-avci-rize-guneysuda-(5).jpgmuhammed-avci-rize-guneysuda-(6).jpgmuhammed-avci-rize-guneysuda-(7).jpg