Köseoğlu'ndan Gazetecilere Teşekkür Belgesi

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köseoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarının gününü kutladı.


Köseoğlu'ndan Gazetecilere Teşekkür Belgesi

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köseoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla başkan yardımcısı Ceyhun Kalender ile birlikte olay53 haber portalımız ve Rize Olay Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Basın mensuplarını tek tek ziyaret eden Yönetim Kurulu tarafından basın emekçilerine bu zor görevlerinden dolayı birer teşekkür belgesi verildi.

Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Şube Başkanı Murat Köseoğlu, basın emekçilerinin zor şartlarda çok büyük bir hizmet verdiklerini söyledi.

ali-koroglu-murat-koseoglu-ibrahim-koroglu-ceyhun-kalender.jpg

Köseoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize’de bütün basın mensuplarının ayağına giderek bu özel günlerini kutlamak istedik. Ancak bir güne sığdırmamız biraz zor oldu. Bu vesileyle ulaşamadığımız gazeteci arkadaşlarımızı da en kısa zamanda ziyaret edeceğiz.

Özellikle yerelde toplumun sorunlarını gündeme taşıyan, sivil toplum örgütlerinin destekçisi olan, ekonomik ve kültürel olarak yörenin kalkınmasına katkı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımız çok kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Demokratik, gelişmiş toplumlarda halkın haber alma hakkı en temel haklardandır.

Basın, demokrasilerin sağlıklı işlemesinin vazgeçilmez koşulu, demokrasinin de bekçisidir. Basının görevi, halkı bilgilendirmek, siyasetin, diğer kurum ve kuruluşların yanlışlarını kamuoyunun dikkatine sunmaktır. Böylelikle halkın karar alma sürecine katılımına da katkı sağlamış olmaktadır.

Bu açıdan baktığımızda, yerelde basınımız bu görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Zor şartlar altında çalışan basın mensuplarımızı cani gönülden kutluyorum.” dedi.

murat-koseoglu-ali-koroglu-(1).jpgmurat-koseoglu-ibrahim-koroglu.jpg