ATV Programlar Yapımcısı Konuğumuz Oldu


ATV Programlar Yapımcısı Konuğumuz Oldu

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması Ardeşen’de

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen ve binlerce kişiye milyoner olma fırsatı veren, Kim milyoner olmak ister yarışmasının seçmeleri Ardeşen’de yapılacak.

Ardeşen belediye kültür merkezinde 8 Ekim Cumartesi saat:12.00 da yarışma için seçmelerin yapılacağını belirten  ATV programlar koordinatörü Atila Irgılata: Ardeşen ilçesindeki vatandaşlarımızın ilgisini bekliyoruz, kimi zaman internetten başvurduk ancak bizi çağırmadılar diye sorularla karşılaşıyoruz, internetten binlerce başvuru yapılmakta her başvuruyu çok titiz bir ekibimiz inceliyor, belki zaman sürecinde henüz sıra gelmemiş yada bir şekilde sorun olmuş olabilir, bizler bunları aşma adına halkın yanı başına gelerek ön görüşmelerimizi bire bir yapıcağız ve her görüşmemizi kameraya kaydedeceğiz, kayıtlı ön görüşmelerimizi ATV deki stüdyomuzda yeniden izleyerek yarışmacı kriterimizdeki kişileri stüdyomuza uçak bileti ve konaklama dahil olmakla birlikte hiç masrafsız konuk edeceğiz, ön prova çekiminin ardından canlı yayında sayın Selçuk Yöntem beyle Kim milyoner olmak ister yarışmasında yarışacak. Diye konuştu.

ATV Kim milyoner olmak ister program yapım koordinasyonu Atila Irgılata ilçeye gelişleriyle birlikte Karadenizlilerin sıcak karşılamalarından çok mutlu olduklarını ifade ederken, yarışmacı seçmelerine Rize’nin ilçelerinden başlamalarının da ne kadar isabetli olduğunun altını çizdi.

Irgılata ayrıca Umut Radyoda da canlı yayına konuk olarak, Ardeşen ilçesindeki seçmelerle ilgili program sunucusu Salih Navdarın sorularını yanıtladı.