Rize’nin 3 Birincilik Plaketi Başbakan Davutoğlu'ndan

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde düzenlenen “AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 75,9’la Türkiye 1.’si olan Rize’ye plaketini takdim etti.


Rize’nin 3 Birincilik Plaketi Başbakan Davutoğlu'ndan

Başbakan Davutoğlu,AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Topaloğlu Yağcıtekin ve Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut’a 1.’lik plaketini takdim ederek, 75,9’luk oranla gelen birincilikten dolayı teşekkürlerini sundu.

RİZE'YE 3 PLAKET

Programda ayrıca, rekor oyla gelen il birinciliğiyle birlikte Rize ekibi 2 plaket daha aldı. Toplam 3 plaket alan Rize ekibinin plaketlerinin il birinciliği, 3-0 oluşu ve sonuç alım sistemine hızlı giriş olduğu bilgisine ulaşıldı.

ak-parti-rize-ekibi-ankarada.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “AK Parti Rize İl Teşkilatımızla birlikte dayanışma içerisinde olarak Rize’den yüzde 75,9 gibi rekor bir oy oranıyla Türkiye birinciliği elde ettik. Tüm vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesinde bulunurken, Ak Parti Rize İl Başkanının ise değerlendirme açıklamasını Rize'ye döndükten sonra basın toplantısıyla yapması bekleniyor.

davutoglundan-avci-ve-kasapa-tebrik.jpgdavutoglundan-muhammed-avciya-odul.jpgosman-askin-bak-muhammed-avci-ahmet-davutoglu-resat-kasap.jpg

abdullah-oguz-hut-muhammed-avci-ahmet-davutoglu-resat-kasap-sema-yagcitekin-plaket-toreni.jpg